Kom je uit Kampen en wil je rijexamen doen in Zwolle? Bij ons kan dat!


De beste rijschool van Kampen

Je woont of werkt in Kampen en je wilt je rijbewijs gaan halen. Waar moet je zijn? Je hoeft niet meer verder te zoeken. Je hebt de beste en leukste rijschool gevonden.

Je rijinstructeur zal de weg zowel in Kampen als in Zwolle (je examenplaats) goed kennen. Op deze manier kan je instructeur goed met je oefenen om je voor te bereiden op je rijexamen. Als je autorijden niet moeilijk vindt, dan zal je instructeur je rijopleding daarop aanpassen. Maar vind je het ingewikkeld, dan kan je instructeur je daarbij helpen. Zo slaagt iedereen in één keer voor zijn of haar rijexamen!

  • Je rijinstructeur kent de beste oefenplaatsen
  • Kruispunten, rotondes en snelweg: jij weet straks precies wat je moet doen
  • Goed voorbereid op je rijexamen
  • Gratis proefles! Je hebt dus niets te verliezen.
Slagen voor je rijexamen

Slaag in 1x

Je rijinstructeur is bekend met alle makkelijke en moeilijke verkeerssituaties in je examenplaats. Hij zal je goed begeleiden tijdens je rijles om je slagingskans zo groot mogelijk te maken. Zo slaag ook jij in één keer voor je examen!

Goede lesauto

Goede auto

Een goede lesauto is belangrijk voor een goede rijopleiding. Wij zorgen ervoor dat jij een goede lesauto ter beschikking hebt voor al je rijlessen.

Niet alleen geeft je instructeur rijles in een mooie lesauto, deze zal ook goed onderhouden worden en zal elke rijles voor jou klaar staan!

Haal je rijbewijs

Je rijbewijs

Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Waarom zou je anders rijles nemen? Je rijinstructeur zal ervoor zorgen dat je het goede aantal rijlessen volgt. Niet te veel, maar ook niet te weinig. Zo zorgt je instructeur ervoor dat ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt.

Rijschool Kampen

Woon je in Kampen? Wij kunnen je helpen met je rijbewijs

Je woont of werkt in Kampen je wilt je rijbewijs gaan halen. Wij kunnen je daarbij helpen.

Vroeger, lang geleden, kon je rijexamen doen in Kampen. Helaas kan dit niet meer en moet je rijexamen doen in een andere plaats. Omdat Zwolle dichtbij is, kiezen veel leerlingen uit Kampen ervoor om rijles te nemen in Zwolle.

Ook bij rijschool-zwolle.com kun je rijles krijgen in Kampen. Wij kunnen je zelfs thuis ophalen! Je moet dan normaal gesproken wel rijexamen doen in Zwolle. Je rijinstructeur zal dan met jou naar Zwolle rijden, om je daar voor te bereiden op je examen. Je instructeur kent dus niet alleen de weg in Kampen, maar ook in Zwolle, zodat ook leerlingen uit Kampen goed voorbereid zijn op hun examen.

Hoe weet je of een rijschool goed is? Doe een gratis proefles!


Ook spoedcursussen in Kampen

Haast? Wij geven ook spoedcursussen in Kampen

Ook leerlingen uit Kampen kunnen een spoedcrusus volgen voor hun rijbewijs. Het is dan wel verstandig dat je je autotheorie al hebt gehaald!

Afhankelijk van de tijd die voor je beschikbaar is bij je rijinstructeur of het CBR, kan je zelfs al binnen twee weken je rijbewijs halen! Wil je meer weten over de mogelijkheid van een spoedcursus? Meld je dan snel aan voor een proefles en je rijinstructeur kan je er alles over vertellen!

Helaas hebben we niet altijd tijd voor een spoedcursus. Je instructeur zal je dit dan bij je aanmelding duidelijk maken.

Pakket Klein

25 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Pakket Middel

36 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Pakket Groot

42 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Heen en weer rijden voor rijles

Ben ik niet veel heen en weer aan het rijden tussen Kampen en Zwolle?

Leerlingen uit Kampen die thuis worden opgehaald kunnen inderdaad kostbare rijlestijd kwijt zijn aan heen en weer rijden tussen Kampen en Zwolle. Wij raden die leerlingen dan aan om een plaats in Zwolle te kiezen waar ze opgehaald kunnen worden, zoals het station in Zwolle. Zo hoef je niet de hele tijd heen en weer te rijden.

Als het je niet lukt om naar Zwolle te komen, dan kan je altijd opgehaald worden in Kampen. Je instructeur zal dan kijken welk gedeelte van je rijopleiding in Kampen kan worden geoefend. Je zult dan wel minder bekend zijn met de verkeerssituaties in Zwolle.

Wil je meer weten? Vraag dan een proefles aan. Je instructeur kan je er dan alles over vertellen.

Kan ik ook ergens anders dan in Zwolle rijexamen doen?

Kan ik ook examen doen in...

Onze leerlingen kunen in principe alleen rijexamen doen in Zwolle. Maar als jij een goede reden hebt om je rijexamen te doen in een andere plaats, dan kan je dat altijd vragen. Wij kunnen je helaas niet niet garanderen dat het ook echt kan.

Als je denkt dat je rijexamen in een andere plaats, zoals Emmeloord, makkelijker is dan in Zwolle, dan moeten we je helaas wel teleurstellen. De examinatoren van het CBR zijn goed opgeleid in het beoordelen van de rijvaardigheid van hun kandidaten. Als je bepaalde onderdelen nog niet goed onder de knie hebt, zal je examinator dat altijd doorhebben. Het maakt dus niet uit in welke plaats je rijexamen doet.

Aanmelden

Op het moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor een proefles. Onze excuses.
Wie is je rijinstructeur?

Wij zijn op het moment druk op zoek naar een geschikte rijinstructeur om jou rijles te geven. Als we een instructeur hebben gevonden, kan je hier zijn of haar verhaal lezen.