Snel je rijbewijs in Zwolle? Wij gaan je helpen!


Rijschool-Zwolle.com: De beste rijschool van Zwolle

Je woont of werkt in Zwolle en je wilt je rijbewijs gaan halen. Waar moet je zijn? Zoek niet verder, je hebt de leukste en beste rijschool gevonden.

Omdat wij werken met rijinstructeurs die de weg in Zwolle goed kennen, kunnen we alle leerlingen goed helpen. Vind je autorijden niet moeilijk, dan zal je rijinstructeur ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk allen onderdelen van autorijden onder de knie hebt. Vindt je het wat lastiger, dan weet je rijinstructeur goede oefeningen om ook jou aan je rijbewijs te helpen.

  • Je rijinstructeur weet de beste plaatsen om te oefenen
  • Kruispunten, rotondes en snelweg: jij kent ze straks allemaal
  • Oefen goed in je examenplaats
  • Gratis proefles! Je hebt dus niets te verliezen.
Slaag voor je rijexamen

Slaag in 1x

Doordat je rijinstructeur goed de weg weet in Zwolle, kan hij je goed voorbereiden op je rijexamen. Samen met jou oefent je instructeur alle moeilijke en makkelijke situaties in Zwolle, zodat je op je examen niet opeens wordt geconfronteerd met moeilijke verkeerssituaties die je nog niet hebt geoefend.

Goede lesauto

Goede auto

Wij zorgen ervoor dat je rijles krijgt in een goede lesauto. De lesauto is goed onderhouden en staat altijd voor jou klaar!

Natuurlijk wil je graag rijles in een mooie lesauto. Wij zorgen er dan ook voor dat je rijles krijgt in een mooie, nieuwe lesauto waarin je fijn leert autorijden.

Haal je rijbewijs

Je rijbewijs

Het allerbelangrijkste van je rijles is natuurlijk dat je je rijbewijs haalt. Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt! Als je wilt, kun je je rijlessen en examens van tevoren inplannen, zodat je weet waar je aan toe bent. Zorg er wel voor dat je je theorie hebt gehaald!

Hoe kunnen we je helpen met je rijbewijs

Wij gaan je helpen met je rijbewijs!

Je woont of werkt in Zwolle en je wilt je rijbewijs gaan halen. Wij gaan je daarbij helpen.

Tijdens je rijexamen zal je examinator je toetsen op alle elementen van het autorijden. Hij of zij zal waarschijnlijk de meest ingewikkelde verkeerssituaties van Zwolle toetsen. Je rijinstructeur weet dit en zal deze goed met je oefenen. Die drukke rotonde in het centrum van Zwolle? Op jouw examen zal het voor jou geen probleem meer zijn. Wil je weten hoe je instructeur dit gaat doen? Doe een gratis proefles en je komt er vanzelf achter! Meld je aan voor een proefles.

Hoe weet je of een rijschool goed is? Doe een gratis proefles!


Wij geven ook spoedcursussen!

Haast? Wij geven ook spoedcursussen

Bij ons is het vaak ook mogelijk om een spoedcursus te volgen. Het is dan wel belangrijk dat je je autotheorie al hebt gehaald.

Afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je instructeur en het CBR beschikbaar hebben, kun je je rijbewijs al binnen twee weken halen! Je rijlessen en examen worden dan allemaal van tevoren ingepland. De spoedcursus is wel intensief en is niet voor iedereen weggelegd. Denk je dat jij het aankan? Doe een proefles en kijk wat je instructeur ervan vindt.

Helaas kan het soms zo druk zijn dat wij geen tijd hebben voor een spoedcursus. Je instructeur zal je dit dan bij je aanmelding vertellen.

Pakket Klein

25 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Pakket Middel

36 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Pakket Groot

42 Rijlessen Van 1 uur
Tussentijdse Toets
ExamenPrijs:
Nog niet bekend

Wij geven rijles aan leerlingen met faalangst

Ik woon niet in Zwolle, maar wil daar wel rijles. Kan dat?

Ja hoor! Wij geven ook rijles aan leerlingen die niet in (de buurt van) Zwolle wonen, maar hier bijvoorbeeld wel werken of naar school gaan. Je hoeft niet in Zwolle te wonen om bij ons rijles te krijgen. Als jij een goede plaats weet om je op te halen, dan kan alles geregeld worden.

Als je nu een proefles aanvraagt, kan je rijinstructeur je daar alles over vertellen.

Kan in ook in een andere plaats dan Zwolle rijexamen doen?

Kan ik ook examen doen in...

In principe kan je alleen rijexamen doen in Zwolle. Maar mocht je een reden hebben waarom je liever in een andere plaats wilt afrijden, dan kan je dat altijd aan je rijinstructeur vragen. Wij kunnen je alleen niet garanderen dat het ook echt kan.

Als je denkt dat rijexamens in bijvoorbeeld Emmeloord makkelijker zijn dan in Zwolle, dan moeten we je helaas wel teleurstellen. CBR-examinatoren zijn goed opgeleid en weten op welke wijze zij kunnen toetsen of een kandidaat rijvaardig is. Het maakt dan eigenlijk niet uit in welke plaats je rijexamen doet.

Aanmelden

Op het moment is het nog niet mogelijk om je aan te melden voor een proefles. Onze excuses.
Wie is je rijinstructeur?

Wij zijn op het moment druk op zoek naar een geschikte rijinstructeur om jou rijles te geven. Als we een instructeur hebben gevonden, kan je hier zijn of haar verhaal lezen.